*SAHRAMİNO Özel bir ürün olan SAHRAMİNO hastalık, zararlı ve iklim koşullarının bitkiler üzerinde sebep olduğu stres koşullarının giderilmesini sağlar. Bu gibi durumlara karşı bitkinin dayanıklılığını arttırır. *Topraktan yapılan uygulamalarda bitkilerin kuvvetli kök gelişimini sağlar bununla birlikte bitkilerin topraktan daha fazla besin maddesi ve su almasına etki eder daha dengeli ve sağlıklı bir bitki gelişimi sağlar. *SAHRAMİNO içerisinde bulunan alginik asit ve organik madde sayesinde bitkinin metobolizmasını hızlandırır, hücre bölünmesine teşvik eder, vejetatif aksamı ve meyveyi geliştirir bitkilerde verimliliği arttırır.
Garanti Edilen İçerik | % w/w |
---|---|
Organik Madde | 5 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit(K2O) | 1 |
Alginik Asit | 0,5 |
Max. EC | 4 dS/m |
pH | 8-10 |
KULLANIM YERİ ZAMANIVE DOZU : Gübrenin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmektedir. Genel olarak 100 Litre suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak ilk dikimde ve çiçeklenme döneminde topraktan ve yapraktan uygulanır.
Bitkiler | Ürünün İçeriği | Topraktan | Yapraktan |
---|---|---|---|
Domates, Biber, Patlıcan, Salatalık, Kavun, Karpuz, Kabak, Patates, Çilek, Soğan, Sarımsak, Havuç, Kereviz, Ispanak, Marul | Fide dikiminden itibaren 15-20 gün ara ile uygulanırsa başarılı sonuçlar elde edilir. | 0,5-1 lt/dekar | 100 Litre su/ 200 cc |
Elma, Armut, Kiraz, Vişne, Kayısı, Erik, Badem, Fındık, Ceviz, Şeftali, Antep Fıstığı | Çiçek tutumundan olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama | 0,5-1 lt/dekar | 100 Litre su/ 200 cc |
Muz | Tüm gelişim dönemlerinde | 0,5-1 lt/dekar | 100 Litre su/ 200 cc |
Kesme Çiçek | Kesim öncesinde ihtiyaca göre 1-2 uygulama | 0,5-1 lt/dekar | 100 Litre su/ 200 cc |
Patates, Soğan, Turp, Havuç, Sarımsak | Tüm gelişim dönemlerinde | - | 200-350 gr /dekar |
Buğday, Arpa, Mısır, Çeltik, Ayçiçeği, Anason, Yonca, Nohut, Tütün, Mercimek | Tüm gelişim dönemlerinde | - | 200-350 gr /dekar |
Bağ | Çiçek tutumundan olgunlaşma başlangıcına kadar 1-2 uygulama | 0,5-1 lt/dekar | 100 Litre su/ 200 cc |