SNOWIN-N32

SNOWIN-N32

*SNOWIN-N32 yüksek oranda azot içeriği sayesinde bitkinin azot ihtiyacını karşılar. 

*SNOWIN-N32 İçerisindeki elementlerin yüksek saflığı ve kalitesi azotun bitki  üzerindeki etkinliğini arttırır. 

*SNOWIN-N32 de bulunan azotun 3 farklın formu sayesinde düzgün bir vejetatif büyüme sağlayarak yaprak ve filizlerin oluşumunu ve meyve kalibre büyümesine teşvik eder ve nihai verimin artmasına neden olur.

Garanti Edilen İçerik% w/w
Toplam Azot (N) 32
Amonyum Azotu (N)8
Nitrat Azotu (N)8
Üre Azotu (N)16

KULLANIM ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI: Gübrenizin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına  göre değişmekle birlikte, genel olarak 1 dekar için 100 litre suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak, ilk dikimde uygulanır.

BitkilerUygulama DönemiTopraktanYapraktan
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (domates, biber, hıyar, patlıcan, fasulye, çilek vb.)Fide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
YAPRAĞIYENEN KIŞLIK SEBZELER (kıvırcık, marul, lahana, ıspanak vb.)Gelişme dönemi boyunca.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
YUMRULU BİTKİLER (şekerpancarı, patates, soğan, vb.)Çıkıştan itibaren.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
Kavun, karpuz, KabakFide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (şeftali, kayısı, kiraz, erik, elma, armut, ayva, turunçgiller, zeytin, bağ, fındık, antepfıstığı, vb.)1.Uygulama çiçeklenmeden önce. 2.Uygulama meyve tutumundan sonra 3. Ve 4. Uygulama meyve olgunlaşıncaya kadar.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
MuzGelişme dönemi boyunca.3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (mısır, pamuk, ayçiçeği vb.)Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren.3-4 lt / Da100 Litre Suya 300–350 ml
TÜM BAKLAGİLLER (nohut, fasulye, mercimek, soya, ayçiçeği vb3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml
TAHILLAR (buğday, arpa, çeltik vb.)Kardeşlenme döneminde----100 Litre Suya 300–350 ml 
Yeşil AlanlarGelişme dönemi boyunca3-4 lt / Da100 Litre Suya 250–300 ml

Not: Yukarıdaki tabloda verilen miktarlar ortalama değerlerdir. Uygun oranlar bitkinin büyüklüğüne ve tarımsal laboratuvar analiz sonuçlarına göre uzman danışmanlar tarafından belirlenebilir.