*SNOWIN-N32 yüksek oranda azot içeriği sayesinde bitkinin azot ihtiyacını karşılar.
*SNOWIN-N32 İçerisindeki elementlerin yüksek saflığı ve kalitesi azotun bitki üzerindeki etkinliğini arttırır.
*SNOWIN-N32 de bulunan azotun 3 farklın formu sayesinde düzgün bir vejetatif büyüme sağlayarak yaprak ve filizlerin oluşumunu ve meyve kalibre büyümesine teşvik eder ve nihai verimin artmasına neden olur.
Garanti Edilen İçerik | % w/w |
---|---|
Toplam Azot (N) | 32 |
Amonyum Azotu (N) | 8 |
Nitrat Azotu (N) | 8 |
Üre Azotu (N) | 16 |
KULLANIM ŞEKLİ, ZAMANI VE MİKTARI: Gübrenizin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmekle birlikte, genel olarak 1 dekar için 100 litre suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak, ilk dikimde uygulanır.
Bitkiler | Uygulama Dönemi | Topraktan | Yapraktan |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (domates, biber, hıyar, patlıcan, fasulye, çilek vb.) | Fide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
YAPRAĞIYENEN KIŞLIK SEBZELER (kıvırcık, marul, lahana, ıspanak vb.) | Gelişme dönemi boyunca. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
YUMRULU BİTKİLER (şekerpancarı, patates, soğan, vb.) | Çıkıştan itibaren. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Kavun, karpuz, Kabak | Fide dikiminden itibaren, yetişme dönemi boyunca. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (şeftali, kayısı, kiraz, erik, elma, armut, ayva, turunçgiller, zeytin, bağ, fındık, antepfıstığı, vb.) | 1.Uygulama çiçeklenmeden önce. 2.Uygulama meyve tutumundan sonra 3. Ve 4. Uygulama meyve olgunlaşıncaya kadar. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Muz | Gelişme dönemi boyunca. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (mısır, pamuk, ayçiçeği vb.) | Bitki boyunun 15-20 cm olduğu dönemden itibaren. | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 300–350 ml |
TÜM BAKLAGİLLER (nohut, fasulye, mercimek, soya, ayçiçeği vb | 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
TAHILLAR (buğday, arpa, çeltik vb.) | Kardeşlenme döneminde | ---- | 100 Litre Suya 300–350 ml |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 3-4 lt / Da | 100 Litre Suya 250–300 ml |
Not: Yukarıdaki tabloda verilen miktarlar ortalama değerlerdir. Uygun oranlar bitkinin büyüklüğüne ve tarımsal laboratuvar analiz sonuçlarına göre uzman danışmanlar tarafından belirlenebilir.