INPOT-30

INPOT-30

*Özel üretim olan İNPOT-30 3.0.30 kaliteli hammaddeler ve özel karışımlarla üretilmiştir. *Su içerisinde hızlı ve yüksek miktarda homojen bir şekilde çözümlenmesi ile bitkiye yarayışlı potasyum kaynağıdır. *Düşük doz kullanımı ile yüksek verim elde edilir. *Bitki üzerinde çabuk etki sağlayıp fark edilebilir şekilde meyve renk alımı ve dengeli büyüklük ve kalibre gelişimi ortaya koyar. *İNPOT-30 3.0.30  toprakta bağlı olan fosfor ve kalsiyumu çözer bitki besin elementlerini şelatlayarak bitkiye ve meyveye yarayışlılığını arttırır. *İçeriğindeki yüksek kaliteli ham maddeler sayesinde büyük ve kaliteli meyve oluşumu ve renk sağlar.

Garanti Edilen İçerik% w/w
Tomlam Azot (N)3
Üre Azotu (N) 3
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) 30

KULLANIM YERİ ZAMANIVE DOZU : Gübrenin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmektedir. Genel olarak 100 litre suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak ilk dikimde ve çiçeklenme döneminde topraktan ve yapraktan uygulanır.

BitkilerUygulama DönemiTopraktanYapraktan
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb)İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb)İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
Kavun, Karpuz, Kabak,Fide dikiminden hasada kadar1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antepfıstığı vb)Gelişme dönemi boyunca1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
MuzMeyve olgunlaşması esnasında1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb)5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb)3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)Kardeşlenme döneminde1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
Yeşil AlanlarGelişme dönemi boyunca1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml