*Özel üretim olan İNPOT-30 3.0.30 kaliteli hammaddeler ve özel karışımlarla üretilmiştir. *Su içerisinde hızlı ve yüksek miktarda homojen bir şekilde çözümlenmesi ile bitkiye yarayışlı potasyum kaynağıdır. *Düşük doz kullanımı ile yüksek verim elde edilir. *Bitki üzerinde çabuk etki sağlayıp fark edilebilir şekilde meyve renk alımı ve dengeli büyüklük ve kalibre gelişimi ortaya koyar. *İNPOT-30 3.0.30 toprakta bağlı olan fosfor ve kalsiyumu çözer bitki besin elementlerini şelatlayarak bitkiye ve meyveye yarayışlılığını arttırır. *İçeriğindeki yüksek kaliteli ham maddeler sayesinde büyük ve kaliteli meyve oluşumu ve renk sağlar.
Garanti Edilen İçerik | % w/w |
---|---|
Tomlam Azot (N) | 3 |
Üre Azotu (N) | 3 |
Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | 30 |
KULLANIM YERİ ZAMANIVE DOZU : Gübrenin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmektedir. Genel olarak 100 litre suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak ilk dikimde ve çiçeklenme döneminde topraktan ve yapraktan uygulanır.
Bitkiler | Uygulama Dönemi | Topraktan | Yapraktan |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan | 4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak, | Fide dikiminden hasada kadar | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antepfıstığı vb) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Muz | Meyve olgunlaşması esnasında | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | 5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) | 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |