Domates | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Salatalık | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Biber | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Patlıcan | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Elma, Armut, Ayva | Gözler patlamadan önce ve çiçek tutumu bittikten sonra ihtiyaç halinde | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Vişne, Ceviz, Badem | Gözler patlamadan önce ve çiçek tutumu bittikten sonra ihtiyaç halinde | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Bağ (sofralık ve kurutmalık üzüm) | Gözler patlamadan önce ve çiçek tutumu bittikten sonra ihtiyaç halinde | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Zeytin | Gözler patlamadan önce ve çiçek tutumu bittikten sonra ihtiyaç halinde | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Narenciye | Gözler patlamadan önce ve çiçek tutumu bittikten sonra ihtiyaç halinde | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Çilek | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Marul, Tere, Roka, Maydanoz, Brokoli, Lahana, Karnabahar | Dikimden 15 gün sonra ihtiyaca göre 30 gün ara ile | 0.5-1 lt/da | 100 litre suya 150-200 ml |
Patates, Soğan | İhtiyaç halinde 15 gün ara ile | --- | 100 litre suya 150-200 ml |