AZOMİN

AZOMİN

*AZOMİN yüksek oranda azot içeriği sayesinde bitkinin azot ihtiyacını karşılar. *İçeriğindeki organik asitler sayesinde azot alınımı yüksektir.
*İçerisindeki elementlerin yüksek saflığı ve kalitesi azotun bitki  üzerindeki etkinliğini arttırır. 
*AZOMİN de bulunan azotun 3 farklın formu sayesinde düzgün bir vejetatif büyüme sağlayarak yaprak ve filizlerin oluşumunu teşvik eder ve nihai verimin artmasına neden olur.

Garanti Edilen İçerik% w/w
Toplam Azot (N) 25 
Amonyum Azotu (N)7
Nitrat Azotu (N)5
Üre Azotu (N)13

 

BitkilerUygulama DönemiTopraktanYapraktan
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (domates, biber, hıyar, patlıcan, fasulye, çilek vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde meyve olgunlaşıncaya kadar2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
YAPRAĞIYENEN KIŞLIK SEBZELER (kıvırcık, marul, lahana, ıspanak vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
YUMRULU BİTKİLER (şekerpancarı, patates, soğan, vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde meyve olgunlaşıncaya kadar2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
Kavun, karpuz, KabakTüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde meyve olgunlaşıncaya kadar2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (şeftali, kayısı, kiraz, erik, elma, armut, ayva, turunçgiller, zeytin, bağ, fındık, antepfıstığı, vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde meyve olgunlaşıncaya kadar2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
MuzTüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde meyve olgunlaşıncaya kadar2-3 lt/da100 litre suya 200-250 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (mısır, pamuk, ayçiçeği vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde1-2 lt/da250-500 cc/da 
TÜM BAKLAGİLLER (nohut, fasulye, mercimek, soya, ayçiçeği vbTüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde1-2 lt/da250-500 cc/da 
TAHILLAR (buğday, arpa, çeltik vb.)Tüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde----250-500 cc/da 
Yeşil AlanlarTüm gelişme dönemlerinde ihtiyaç halinde1-2 lt/da250-500 cc/da