SNOWIN-PLUS

SNOWIN-PLUS

*SNOWIN-PLUS  HAYVANSAL MENŞELİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE Tamamen hayvansal ürünlerden üretilen ORGANİK bir üründür. *SNOWIN-PLUS bitki besleme olarak tasarlanmış özel bir HAYVANSAL ORGANİK üründür. *İçersin de bulunan hayvanlardan elde edilen organik maddeler sayesinde toprakta ki ORGANİK mikrobiyel faaliyetleri arttırır ve bitkinin gelişiminde etkin rol oynar . *Mükemmel bi şelatlama ajanı olup bitki besin elementlerinin bitkiler tarafından alınımını arttırır ve toprağın organik ürün eksikliğini giderir. *Toprakta bitkiler tarafından kullanılamaz formdaki bitki besin elementlerinin bitkiler tarafından kullanılmasına olanak sağlar. *İçeriğindeki aminoasitler sayesinde bitkinin olumsuz stres koşullarından çıkmasını sağlayan tam bir aktivatördür. * İçerisinde organik karbon sayesinde bitkide klorofil oluşumunu sağlar bu sayede fotosentezi arttırır ve verim artışı sağlar. *Bitkilerde kaliteli meyve oluşumuna ve meyvenin büyümesine etki eder. *Bitki yetiştirme dönemlerinin tamamında kullanılır.

Garanti Edilen İçerik% w/w
Organik Madde 60
Organik Karbon 17
Toplam Azot (N) 9
Serbest Aminoasit %14
 pH 4-6

KULLANIMYERİ ZAMANI VE DOZU: Gübrenin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmektedir. Genel olarak 100 lt suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak ilk dikimde ve çiçeklenme döneminde topraktan ve yapraktan uygulanır.

BitkilerUygulama DönemiTopraktanYapraktan
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb)İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb)İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
Kavun, Karpuz, Kabak,Fide dikiminden hasada kadar1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antepfıstığı vb)Gelişme dönemi boyunca1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
MuzMeyve olgunlaşması esnasında1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb)5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb)3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb)Kardeşlenme döneminde1-2 lt / Da100 Litre Suya 200–250 ml
Yeşil AlanlarGelişme dönemi boyunca1-2 lt / Da1100 Litre Suya 200–250 ml