*SNOWIN-PLUS HAYVANSAL MENŞELİ AMİNOASİT İÇEREN SIVI ORGANİK GÜBRE Tamamen hayvansal ürünlerden üretilen ORGANİK bir üründür. *SNOWIN-PLUS bitki besleme olarak tasarlanmış özel bir HAYVANSAL ORGANİK üründür. *İçersin de bulunan hayvanlardan elde edilen organik maddeler sayesinde toprakta ki ORGANİK mikrobiyel faaliyetleri arttırır ve bitkinin gelişiminde etkin rol oynar . *Mükemmel bi şelatlama ajanı olup bitki besin elementlerinin bitkiler tarafından alınımını arttırır ve toprağın organik ürün eksikliğini giderir. *Toprakta bitkiler tarafından kullanılamaz formdaki bitki besin elementlerinin bitkiler tarafından kullanılmasına olanak sağlar. *İçeriğindeki aminoasitler sayesinde bitkinin olumsuz stres koşullarından çıkmasını sağlayan tam bir aktivatördür. * İçerisinde organik karbon sayesinde bitkide klorofil oluşumunu sağlar bu sayede fotosentezi arttırır ve verim artışı sağlar. *Bitkilerde kaliteli meyve oluşumuna ve meyvenin büyümesine etki eder. *Bitki yetiştirme dönemlerinin tamamında kullanılır.
Garanti Edilen İçerik | % w/w |
---|---|
Organik Madde | 60 |
Organik Karbon | 17 |
Toplam Azot (N) | 9 |
Serbest Aminoasit % | 14 |
pH | 4-6 |
KULLANIMYERİ ZAMANI VE DOZU: Gübrenin kullanma dozu bitkinin ve toprağın yapısına göre değişmektedir. Genel olarak 100 lt suya aşağıdaki miktarlar karıştırılarak ilk dikimde ve çiçeklenme döneminde topraktan ve yapraktan uygulanır.
Bitkiler | Uygulama Dönemi | Topraktan | Yapraktan |
---|---|---|---|
SERA ve AÇIK ALAN SEBZELER (Domates, Biber, Hıyar Patlıcan, Fasulye, çilek vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
YAPRAĞI YENEN KIŞLIK SEBZELER (Kıvırcık, Marul, Lahana, Ispanak vb) | İlk meyvelerden sonra 2-3 uygulama | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
YUMRULU BİTKİLER (Şekerpancarı, Patates, v.b) Soğan | 4–6 yapraklı dönemde ve 15–20 gün sonra tekrar | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Kavun, Karpuz, Kabak, | Fide dikiminden hasada kadar | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TÜM MEYVE AĞAÇLARI (Şeftali, Kayısı, Kiraz, Erik, Elma, Armut, Ayva, Turunçgiller, Zeytin, Bağ, Fındık, antepfıstığı vb) | Gelişme dönemi boyunca | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Muz | Meyve olgunlaşması esnasında | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
ENDÜSTRİ BİTKİLERİ (Pamuk, Ayçiçeği vb) | 5–6 yapraklı dönemden itibaren 15–20 gün aralıklarla | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TÜM BAKLAGİLLER (Nohut, Fasulye Mercimek, Soya Ayçiçeği vb) | 3–4 yapraklı olduğu dönemde ve 15-20 gün sonra | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
TAHILLAR (Mısır, Buğday, Arpa, Çeltik vb) | Kardeşlenme döneminde | 1-2 lt / Da | 100 Litre Suya 200–250 ml |
Yeşil Alanlar | Gelişme dönemi boyunca | 1-2 lt / Da | 1100 Litre Suya 200–250 ml |